Anlık Bildirim

Gigabyte’dan GTX 1070 ekran kartlı ve ince çerçeveli oyuncu dizüstü bilgisayarı

Yüksek performanslı oyuncu bilgisayarları artık daha ince ve daha hoş bir tasarıma sahip durumda. Gigabyte’ın yeni Aero 15 X oyuncu bilgisayarı buna son örnek.

Bir dönemin çok kalın ve hantal kasalara sahip oyuncu dizüstü bilgisayarlarından bugün incelik konusunda çok başarılı bilgisayarlara geçiş yaptık. Üstelik grafik performansından da bir şey kaybedilmiş değil. Gigabyte’ın yeni Aero 15 X modeli buna son örnek.

İnce ve güçlü

Gigabyte’ın oyunculara yönelik olarak hazırladığı Aero 15 serisi, siyah rengi benimseyen ve ekran kartında yükseltmeye giden Aero 15 X adında yeni bir modele kavuştu.

15 inçlik Full HD ekrana sahip olan Aero 15, 5mm kalınlığındaki ekran çerçeveleri sayesinde 14 inçlik bir kasaya sığdırılabilmiş. 20mm kasa kalınlığı olan modelde GeForce GTX 1070 ekran kartı yer alıyor. Max-Q tasarımı sayesinde ekran kartı inceliği bozmuyor. Böylece oyuncular hem inceliğin hem de performansın keyfini sürecekler.

Kaby Lake tabanlı Intel Core i7-7700HQ işlemcisinden gücünü alan modele çift kanal DDR4 2400MHz RAM bellek eşlik ediyor. Çift M.2 PCIe x4 desteği ile depolama konusunda da hızlı olan bilgisayar ayrıca USB Tip-C üzerinden Thunderbolt 3 desteği de sunuyor.

Modelin hava soğutma sistemini yeniden tasarlayan firma en iyi hava tahliyesini sağlamış. 94WHr batarya ile 10 saate yakın ortalama bir kullanım sunulabiliyor. Kasa kaplaması ince bir işçiliğin ürün iken ekrana da daha canlı renk üretimi için X-Rite Pantone teknolojisi uygulanmış. Klavye 16.8 milyon RGB aydınlatmaya sahip. Aero 15 X modelinin 16GB RAM ve 512GB SSD barındıran versiyonu 2000 Pound yani 9000TL seviyesini geçiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim