Anlık Bildirim

Önümüzdeki dönemde Thunderbolt 3 üzerinden bağlanan harici ekran kartı kutuları oldukça popüler olacağa benziyor. Pek çok firma yavaş yavaş bu pazara adım atmaya başladı. Bunlardan birisi de HP.

Rakiplerinden farklı

Firmanın hali hazırda oyuncu donanımları markası Omen, bir grafik kutusuna da kavuştu. HP Accelerator adındaki ürün ekran kartı yanında depolama sürücüleri için de yer sunarak rakiplerinden farklılaşıyor.

HP Accelerator kutusu 300W seviyesine kadar ekran kartlarına ev sahipliği yapabiliyor. Yani piyasada kullanamayacağınız herhangi bir ekran kartı bulunmuyor. Bu bakımdan avantajlı sayılabilir. Kutu içerisinde 500W güç kaynağı yer alıyor. Ayrıca 2.5 inç HDD veya SSD takmak için de bir yuva bulunuyor.

4 adet USB 3.0 Tip-C girişi olan kutu veri aktarımını Thunderbolt 3 destekli bir adet USB 3.1 Tip-C portu üzerinden yapıyor. Ayrıca cihazlarınızı şarj edebilmeniz için 60W seviyesinde bir güç portu ve ağ desteği için RJ-45 girişine yer verilmiş.

Bileşen yerleştirme olayını daha da basitleştirecek kapaklı tasarım aynı zamanda Omen ailesinin agresif çizgilerini de yansıtıyor. Bununla birlikte HP Accelerator sadece firmanın dizüstü modelleri için mi olacak yoksa üçüncü taraf firmalar da desteklenecek mi bilinmiyor. Henüz kutu için bir fiyat bilgisi yok. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim