Anlık Bildirim

NVIDIA GeForce GTX 1080 ve 1070 ile For Honor veya Ghost Recon Wildlands hediye!

GeForce GTX 1080, GTX 1070 grafik kartı, masaüstü veya dizüstü bilgisayar alan herkes Ubisoft’un For Honor’ını veya Tom Clancy’nin Ghost Recon Wildlands’ine ücretsiz sahip olabilecek.
NVIDIA bugün en yeni oyun bundle kampanyasını duyurdu! GeForce GTX 1080, GTX 1070 grafik kartı, masaüstü veya dizüstü bilgisayar alan herkes Ubisoft’un For Honor’ını veya Tom Clancy’nin Ghost Recon Wildlands’ine ücretsiz sahip olabilecek.

For Honor sürükleyici ve hızlı-tempolu tek oyunculu ve çoklu-oyunculu bir aksiyon oyunu ki bu oyunda Şövalyeler, Samuraylar ve Vikingler taktik düşünme ve hızlı refleksler gerektiren kıyasıya çekişmeli bir savaşta çatışıyor. Kimse bu kıyasıya savaşta ‘grafik nedenlerden kaynaklanan bir tutukluğu’ maçı kaybetme nedeni olarak görmek istemeyeceğinden, pürüzsüz ve kusursuz bir 60 FPS performans bekleyecektir!

Tom Clancy’nin Ghost Recon Wildlands’i; büyük, açık bir dünyada, askeri nişancı olarak ister tek başınıza, ister dört-oyuncu beraber oynayabiliyorsunuz. Santa Blanca kartelini aşağıya indirin, hayaletinizi, silahlarınızı ve kıyafetlerinizi Ubisoft’un en büyük aksiyon-macera dünyasında yaratıp, tamamen isteğinize göre özelleştirirken tam anlamıyla özgürlüğün ve grafik performansının keyfini çıkarın.

NVIDIA bu yeni bundle kampanyası ile beraber, oyun kodlarını daha kolay bir yöntem ile kullanmak için GeForce Experience aracılığıyla yeni bir kod kullanma yöntemine geçiyor . Böylece, artık müşterilerin uzun kayıt websitelerine tolere etmeleri gerekmeyecek. Kolaylıkla GeForce Experience aracılığıyla kodlarını girebilir ve tercih ettikleri oyunun otomatik olarak Uplay hesaplarına eklenmesini sağlayabilecekler.

For Honor 14 Şubat’ta, Ghost Recon Widlands ise 7 Mart’ta oyun severlerle buluşacak. Kampanya detayları kaynak bağlantısında. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim