Anlık Bildirim

NVIDIA, internet ve endüstri için yapay zekaya odaklanıyor

NVIDIA CEO'su Jensen Huang, GPU Teknoloji Konferansı'nda, planlarının birkaçını paylaştı. Xavier platformu otonom robotlar kullanabilir ve Turing teknolojisi sunucular için yapay zeka çipi olabilir.
NVIDIA'nın grafik teknolojisi, başka alanlarda da boy göstermek istiyor. GPU Teknoloji Konferansı'nda bir sunumda, CEO Jensen Huang, planlarının birkaçını açıkladı. Jetson Xavier platformu, bu yılın başlarında otonom robotlar ve otomobiller için açıldı ve geliştiriciler, otonom sürüş araçları  yazılımı test etmek için bir Drive AGX Xavier geliştirici paketi sipariş edebilirler. 

NVIDIA Japon şirketletlerle işbirliği yapacak

AGX'den bahseden NVIDIA, birkaç Japon şirketinin (FANUC, Komatsu, Musashi Seimitsu ve Kawada Technologies) kendi bağımsız robotlarına entegre olacağını duyurdu. 
Şirket aynı zamanda, oyun bilgisayarları için yeni T4 GPU temelli TensorRT Hiperskale Platformunda, en son Turing teknolojisini kullanıyor. 
NVIDIA Tesla T4 GPU - 320 Turing Tensor Cores ve 2.560 CUDA( hesaplama performansında büyük ölçüde artışlara olanak veren paralel hesaplama mimarisi) çekirdekli bu yeni GPU, FP32'den FP16'ya , INT8'e ve ayrıca INT4'e kadar esnek, çok hassasiyetli yeteneklerle, çığır açan bir performans sunuyor.
Birçok sunucuya kolayca sığabilen, enerji verimliliği sağlayan, 75 watt'lık küçük bir PCIe uyumuna sahip olan bu ürün, FP16 için 65 teraflops((işlemcinin saniyede bir trilyon kayan nokta işlemi hesaplama kabiliyeti), INT8 için 130 teraflops ve INT4 için 260 teraflops sunmakta.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim