Anlık Bildirim
Nvidia’nın GPGPU segmenti için hazırladığı Tesla çözümlerinin son örneği Tesla V100 firma tarafından tanıtılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz haftasonu Honolulu’da düzenlenen Bilgisayar Vizyonu ve Model Tanıma Konferansı'nda konuşan Nvidia CEO’su Jensen Huang katılımcılara Tesla V100 model hızlandırıcı hediye etti.

Yapay Zeka 

Toplantıda konuşan Jensen Huang şimdiye kadar sahip olduğumuz en güçlü teknolojinin yapay zeka olduğunu belirtirken bu gelişmenin hiç bir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyük bir devrim olduğunun altını çizdi. Ayrıca grafik çözümü devinin CEO koltuğunda oturan ismin Aloha uniforması olarak tabir ettiği kıyafeti dikkatlerden kaçmadı.
Nvidia CEO’sundan yapay zeka araştırmacılarına Tesla V100 hızlandırıcısı Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın yeni nesil Volta mimarisi üzerinde şekillenen model, 5120 Cuda çekirdeği barındıran GPU ve 16 GB kapasiteli HBM 2 belleğine ev sahipliği yapıyor. 250 wattlık TDP değerine sahip olan kart derin öğrenme ve yapay zeka gibi yüksek işlem kapasitesi gerektiren sahalara hitap ediyor. Son olarak modelin bu sene sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim