Anlık Bildirim
 
Nvidia, Pascal mimarisiyle gerek modellerin performansı gerekse de rakibi AMD’nin madencilik olaylarından etkilenmesi ve verimlilik sorunlarıyla boğuşması nedeniyle özellikle de üst segmentte söz sahibi konumda. Grafik birimleri üreticisinin yayınladığı son videodan bu durumu korumakta kararlı olduğu anlaşılıyor

Titan X Collector’s Edition 

Hali hazırda Pascal mimarili iki Titan üyesi bulunan firma YouTube’da ‘’O geliyor’’ başlığıyla yayınladığı bir hayli kısa ve bir o kadar da hızlı videosuyla 7. Titan çözümü olacak olan kartının ilk sinyalini verdi. Videodan anlaşıldığı kadarıyla Titan X Collector’s Edition adlandırmasına sahip olan model kırmızı ve yeşil RGB aydınlatmaya sahip olacak. Görünüşe göre RGB aydınlatma üreticilerin dikkatini bir hayli çekmiş zira daha önce AMD de stok soğutucularında RGB aydınlatmaya yer vermişti.
Bununla birlikte asıl önemli nokta olan teknik detaylara ise hiç değinilmemiş. Tahminlere yer verecek olursak, yeni kart GDDR6 bellekler ile karşımıza çıkabilir. GPU tarafında ise farklı görüşler mevcut. Pascal mimarili bir modelin üretilebileceği düşünülürken, videoda yer alan RGB aydınlatmalı çözümün Volta mimarili bir GPU taşıyabileceği de ihtimaller dahilinde.
Soğutma tarafında ise son dönemde Founders Editon kartlarından alışık olduğumuz bir çözüm yer alacağa benziyor. Son olarak Nvidia'nın kartın tasarım kanadında Founders Editionçözümlerine kıyasla bir takım ufak dokunuşlara gittiğini ekleyerek haberimizi noktalayalım. İlerleyen günlerde açığa çıkan detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2972 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, gtx titan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim