Anlık Bildirim

Nvidia Titan V CEO Edition ile tanışın

Nvidia patronu Jensen Huang, yapay zekâ konusunda önemli çalışmalara imza atan araştırmacılara özel olarak imzaladığı Nvidia Titan V CEO Edition ekran kartlarını hediye etti.

Bugüne kadar ekran kartlarının belirli bir konuya özel olarak sınırlı sayıda üretildiğine şahit olduk. Bu kartlar genelde konuya özel isimlendiriliyordu ancak Nvidia patronu biraz kalıpların dışına çıktı.

Nvidia Titan V CEO Edition nedir?

ABD’de düzenlenen Görsel Bİlişim ve Desen Tanıma Konferansı’nda sahneye çıkan Nvidia patronu Jensen Huang, Nvidia Titan V CEO Edition adındaki Volta tabanlı özel üretim ekran kartlarını hediye etti.

Volta tabanlı ve Tensor işlemcileri ile yapay zekâ sistemlerine önemli bir katkı sağlayan Titan V bir süredir kurumsal tarafta büyük ilgi görüyor. Konferansa katılan 500 misafir arasından rastgele seçilen 20 kişi Nvidia Titan V CEO Edition ekran kartına hak kazandı.

20 kişi Huang ile birlikte konferans otelinin bahçesinde fotoğraf çektirdi ve ekran kartları takdim edildi. Ekran kartının yapay zekâ işlemlerinde 125 TFLOPS seviyesine çıktığı belirtiliyor. Ayrıca Huang tarafından da özel olarak imzalanmış.

Katılımcılara büyük bir sürpriz yaşatan ekran kartının yanında Nvidia’nın yapay zekâ programına katılan 12 araştırmacı ekibi de Nvidia Öncüleri ödülüne layık görüldü.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim