Anlık Bildirim

GPU devi Nvidia’nın yaklaşan Turing kod adlı modelleri donanım severleri heyecanlandıradursun, yeşil ekip elinde kalan GPU’ları satmak için hummalı bir arayış içinde görünüyor. Son gelen haberlere göre firma Pascal mimarili belirli modellerden alanlara SSD hediye ediyor.

Donanım dünyasını takip edenlerin bildiği üzere Nvidia’nın elinde hacimli bir üretim fazlası olduğu iddiaları şu sıralar gündemin sıcak konularından. Gelen haberlere göre firma bu GPU’ların satışını hızlandırmak için kullanıcılara cazip fırsatlar üretmeye başladı.

F/P sistemi toplamak için fırsat

Şu anda Avrupa bölgesinde geçerli olduğu öğrenilen kampanya ile MSI/EVGA marka bir GTX 1050, GTX 1050 Ti ya da GTX 1060 aldığınızda modele göre 120 veya 240 GB kapasiteli Kingston SSD sahibi olabiliyorsunuz. Bütçe odaklı sistem toplamak isteyenler için güzel bir fırsat olarak 240 GB’lık SSD ile sunulan GTX 1060 6 GB’ın 260£’lık fiyatı gösterilebilir.
Tabi yine de yeni neslinin çıkmasına bir kaç ay kalmış 2 yıllık kart almak duruma göre çok da mantıklı bir seçenek olmayabilir bunun altını çizelim. Son olarak Nvidia’nın bu uygulamayı diğer bölgelerde hayata geçirip geçirmeyeceğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Madencilik furyasında kart yok ayağına fiyatlar uçtu.. Bu yapılan düpedüz sahtekarlıktır.Dünyada bir tepki oluşmalı ve Nvidia protesto edilmeli bu kampanya ile...
Yorumu gör »
crazy585858
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18135 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turing, pascal ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim