Anlık Bildirim

Nvidia harici ekran kartı kutusunu duyurdu

Nvidia Titan Xp veya Quadro ekran kartlarını ince dizüstü bilgisayarlarında kullanmak istiyorsanız Nvidia’nın harici ekran kutularına bir göz atmanızda fayda var.

Son dönemde üst seviye oyunlar için elverişli donanımı olmayan dizüstü modellerine yönelik olarak hazırlanan harici grafik kartı kutularında artış görülüyor. Nvidia da büyüyen bu segmentte ağırlığını göstermek niyetinde.

Profesyonel çözüm

SIGGRAPH 2017 etkinliğinde sahne alan Nvidia, bu konuda üst seviye bir çözüm sunacak yeni harici ekran kutusunu duyurdu. Üst seviye diyoruz zira sadece Nvidia Titan Xp ve Nvidia Quadro ekran kartları ile uyumlu. Bu bakımdan profesyonellere hitap ediyor.

Nvidia yeni kutusunu profesyonel standartlar ve uygulamalar için sertifikalandırmış. Ayrıca Sonnet, One Stop Systems, Magma, Akiti ve Bizon gibi üreticilerle de beraber çalışıyor. Böylece daha farklı kutu tasarımları da ortaya çıkabilecek.

Nvidia’nın yeni çözümü ile Titan Xp ve Quadro ekran kartlarına popülerlik kazandırması bekleniyor. Çok ince dizüstü bilgisayarından vazgeçemeyip Titan Xp veya Quadro ekran kartına ihtiyaç duyan profesyoneller için birinci tercih olabilir.

Bu noktada nasıl bir fiyatlandırma olacak bilinmiyor. Sadece Nvidia Titan Xp ekran kartı 1200$ fiyat etiketine sahip. Bu bakımdan en az 1500$ seviyesinde olacaktır. Farklı özelleştirilmiş çözümlerde bu fiyat yükselebilir. Son kullanıcı için piyasada 600$’a kadar inen ve GTX 1070 ekran kartı olan çözümler bulmak mümkün. Kutular Eylül ayında piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5543 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia egpu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim