Anlık Bildirim

RX Vega Frontier Edition’un sıvı soğutmalı versiyonu satışta

AMD’nin yeni grafik kartı RX Vega Frontier Editon’un daha önce hava soğutmalı modeli 999$’dan satışa sunulmuştu. Şimdi ise sıvı soğutmalı model raflardaki yerini aldı.
ABD’li firmanın iş istasyonlarına yönelik hazırladığı profesyonel çözümü RX Vega Frontier Editon’un sıvı soğutma kullanılan modeli görücüye çıktı. Kart hava soğutmalı RX Vega Frontier Edition'la temel olarak benzer detaylara sahip olsa da sıvı soğutma ile daha etkili bir soğutma sağlanması modelin hava soğutmalı modele göre daha iddialı bir yapıya sahip olmasını sağlamış.

Kartın teknik detayları hava soğutmalı model ile GPU’sunun çalışma frekansı ve artan TDP değeri dışında aynı. 64 işlem ünitesinin tamamının açık bulunduğu RX Vega Frontier Edition 4096 adet paralel işlem birimine ev sahipliği yapıyor.
 
FP32 işlem kapasitesi 13 TFLOPS olan üst seviye çözümün FP16 işlem gücü ise 25 TFLOPS seviyesinde. 16 GB kapasiteli 484 GB/s aktarım hızı sunan HBM 2 belleklere sahip kartın GPU’su 1600 MHz’lik maksimum çalışma frekansına ulaşabilirken bellekleri ise 945 MHz’de görev yapmakta.
 
Son olarak 1489$’lık fiyat etiketiyle alıcılarını bekleyen modelin ilk incelemelerinin önümüzdeki günlerde bizlerle olması bekleniyor. İlerleyen günlerde gelişmeleri hep birlikte takip ediyor olacağız. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim