Anlık Bildirim

Radeon RX 500X tanıtıldı ancak sadece üreticilere

Merakla AMD Radeon 500X serisini bekleyen oyuncular hayal kırıklığına uğrayabilir. Yeni seri sadece üreticilere tedarik edilecek. AMD Radeon 500X özellikleri haberimizde.

AMD’nin bu yıl yeni bir ekran kartı mimarisi tanıtması beklenmiyor ancak Polaris mimarisini biraz daha iyileştirerek Radeon RX 500X olarak piyasaya süreceği biliniyordu. Seri tanıtıldı ancak doğrudan son kullanıcıya hitap etmiyor.

AMD Radeon 500X özellikleri

AMD Radeon 500X serisi firmanın resmi sitesinde yayınlandı. Tahmin edileceği üzere orijinal modellerin sonuna X eklenerek elde edilmiş. Yani Radeon RX 580X, Radeon RX 570X, Radeon RX 560X, Radeon RX 550X, Radeon RX 540X şeklinde sıralanıyor.

Peki orijinal seri ile arada ne fark var? Resmi sitede görüldüğü kadarıyla arada herhangi bir fark yok. Saat frekanslarında yüzde 5 civarında bir artış bekleniyordu ancak artış sadece Radeon RX 550X ekran kartında yaşanmış. Bunun dışındaki kartların frekansları aynı. Belki sistemlere girdiğinde hızlar artabilir.

Radeon RX 500X serisi doğrudan son kullanıcıya satılmayacak. PC ve dizüstü modellerinde kendisine yer bulacak. HP Pavilion Gaming Laptop serinin ilk boy gösterdiği model durumunda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4248 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd radeon rx 500x ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim