Anlık Bildirim

Radeon RX Vega Nano nihayet geliyor

Kompakt yapıda güçlü bir ekran kartı isteyenler için müjdeli haber geldi. Nihayet Computex 2018 fuarında AMD Radeon RX Vega 56 Nano ekran kartı sahneye çıkıyor.

İlk kez geçen yıl RX Vega etkinliğinde şimdilerde Intel çatısı altında çalışan Chris Hook’un elinde gördüğümüz Radeon RX Vega Nano ekran kartı oldukça merak uyandırmıştı. O günden bu yana pek yaprak kımıldamazken Computex 2018 fuarında perdeler açılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda da gündeme gelen PowerColor Radeon RX Vega 56 Nano Edition modeli Computex 2018 fuarında tanıtılacak. 17 cm boyundaki ekran kartı 8 ve 6-pinli olmak üzere iki güç konnektörü barındırıyor.

En küçük en güçlü

Henüz resmi bilgiler mevcut değil ancak 3584 işlemcili Vega grafik birimini temel alıyor. Kompakt yapıda bir oyuncu bilgisayarı kurmak isteyenler için pek çok ekran kartı seçeneği var ancak üst seviyeye çıkıldığında seçenekler oldukça azalıyor.

AMD önceki yıllarda Fiji tabanlı Radeon R9 Nano ekran kartını piyasaya sürerek güzel bir hamle yapmıştı. Yakın zamanda da AIB ortaklarının GTX 1080 ve GTX 1080 Ti mini hamlelerini görmüştük.

Radeon RX Vega Nano yine oldukça beğenilecek. Üstelik bu boyutlarda 10.5 TFLOPS seviyesine kadar çıkabilmek elbette çıtayı da yukarı çekmek anlamına geliyor. Computex 2018 fuarında diğer üreticilerden de Nano ekran kartları görmek sürpriz olmayacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim