Anlık Bildirim

Star Control: Origins oyununda AMD farkı

Stardock Entertainment ile çalışarak Star Control: Origins oyununda Radeon ekran kartlarının etkisini arttıran AMD, en iyi görsel kaliteyi oyunculara sunmayı amaçlıyor.

AMD ile yakın bir çalışma içerisinde geliştirilen ve Radeon RX Vega, RX 580 veya RX 570 grafik kartlarıyla birlikte ücretsiz olarak hediye edilen Star Control: Origins oyunu, testlerde de bu iş birliğini yansıtıyor.

AMD etkisi

AMD, oyunun geliştiricisi Stardock Entertainment ile yakın bir şekilde çalışarak, AMD Radeon ekran kartlarının Star Control: Origins’te en iyi görselliği ve en akıcı kare oranlarını oyunculara sunmasını sağlıyor.

Star Control: Origins odaklı yapılan testlerde Radeon RX Vega 64 ekran kartının Full HD, 2K ve 4K çözünürlüklerdeki performansı GeForce GTX 1080 ekran kartını geride bırakıyor. Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.2 sürümündeki ilk gün desteği ve çeşitli iyileştirmeler ile performans daha da artacak.

Yakın zamanda DirectX 12, Vulkan ve FreeSync 2 HDR desteği çok yakında bir güncellemeyle sunulacak. Radeon FreeSync desteğine sahip oyuncu monitörleri böylece daha kaliteli görseller ve daha düşük gecikmeler sunacak.

Star Control: Origins oyunu dünyanın ilk ve tek yıldızlararası gemisinin kontrolünü, kadim bir uzaylı tehdidine karşı gezegeni savunmak için oyunculara veriyor. Galaksiyi keşfedecek, yeni dünyaları araştıracak, yeni uygarlıklarla iletişime geçecek ve düşman uzaylılarla çarpışacaksınız.

Star Control: Origins’in yanı sıra Strange Brigade ve Assassin’s Creed: Odyssey’in de bulunduğu “Oyunu Güçlendirin” kampanyası, seçili satış noktalarında 3 Kasım 2018’e kadar devam ediyor olacak. Oyun kodları ise 31 Aralık 2018’e kadar kullanılabilecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim