Anlık Bildirim

UNICEF için sanal madencilik yapabilirsiniz

Üst seviye oyun için topladığınız güçlü bir bilgisayarınız varsa UNICEF’e destek olabilirsiniz. Yarım kuruluşu sanal madencilik yaparak bağışta bulunmanızı istiyor.

Bugün sanal madencilik ve kripto paralar kısa yoldan zengin olmak isteyen kişilerin ilk adresi haline geldi. Ortalığı kasıp kavuran yeni akımdan insanlık adına bir fayda sağlamak isteyen kuruluşlar da mevcut.

Etkili olabilecek bir yöntem

UNICEF yaptığı açıklamada Suriye’deki savaşta mağdur olan çocuklar için kripto para tabanlı bir fon oluşturacaklarını duyurdu. Gerekli kripto parayı toplamak için ise güçlü ekran kartına sahip dünya çapındaki bilgisayar kullanıcılarından yardım istenecek.

Blockchain teknolojisine atıfta bulunan Game Chaingers adındaki projeye katılım oldukça basit. İlgili web sitesine bilgisayar konfigürasyonunuzu girdikten sonra önerilen uygulamayı indirerek kuruyorsunuz. Sonrasında uygulama Ethereum madenciliğine başlıyor.

UNICEF doğrudan insanlardan para istemek yerine farklı bir yöntem uygulamayı uygun bulmuş. Madencilik için uygun bir bilgisayarı olan dünya çapında milyonlarca kullanıcı mevcut. Bilgisayarın boşta kaldığı günlerde birkaç saatlik zaman ayrıldığında hatırı sayılır bir gelir kaynağı elde edilebilir. Ethereum değeri 900$ civarında olduğu için birkaç tanesi bile belirli sayıda mağdur çocukların ihtiyacını karşılamak için yeterli olacaktır.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim