Anlık Bildirim

Akıllı telefondan tablete, bilgisayardan monitörlere kadar elektronik sektörünün her noktasında görmeye başladığımız USB Tip-C bağlantısı ekran kartı pazarına da giriş yaptı. İlk ürün ise MSI’dan geldi.

Alanında tek

Firmanın Computex 2017 fuarında görücüye çıkaracağı MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 11G ekran kartı USB Tip-C girişi ile sektörde bir ilki temsil ediyor. Bilindiği üzere ekran kartlarında genelde HDMI ve DisplayPort yuvalarını görmeye alışığız.

USB Tip-C tüm bu görüntü aktarım standartlarını desteklediği için ekran kartlarında kullanılmasında bir sakınca yok. Böylece kartlara esneklik katıyor. Hatta 8 adet bağlantı çıkışı olan bir ekran kartında USB Tip-C tercihi oldukça fazla yer kazandıracaktır. Ayrıca harici cihazları şarj etme özelliği de avantaj olarak öne çıkıyor.

Kartın kendisine gelirsek oyun tarafındaki en güçlü çözüm olan GeForce GTX 1080 Ti, MSI’ın TWIN FROZR VI soğutma sistemi ile destekleniyor. Firma USB Tip-C yanında HDMI ve DisplayPort girişlerine de yer vermiş.  Gaming X versiyonunun yanında firmanın en hızlı olarak tanımladığı MSI GeForce GTX 1080 Ti Lightning ekran kartı da Computex 2017 fuarında sergilenmeyi bekliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim