Anlık Bildirim

Yeni Nvidia G-Sync modülü 500$ maliyete sahip

Çok gelişmiş bir sisteme sahip olan yeni Nvidia G-Sync modülü ekstradan monitörlere 500$ maliyete sebep oluyor. Haliyle bu monitörler 2000$ seviyesine çıkıyor.

Nvidia’nın merakla beklenen yeni G-Sync modülleri piyasaya çıkmaya başladı ve ilk monitörler 2000$ seviyesine kadar gidiyor. Oyun tecrübesini en üst seviyeye çıkaran bu monitörler neden bu kadar pahalı?

Nvidia G-Sync modülünün maliyeti ne kadar?

Aslında herkes yeni G-Sync modüllerinin fiyatı arttırdığını biliyordu ancak kesin bir maliyet bilgisi mevcut değildi. Yeni monitörlerin iç kısmını açan profesyoneller maliyet konusunda net bir tablo ortaya koydu.

Nvidia’nın yeni G-Sync yongaları Intel’in Altera Arria 10 GX 480 FPGA modüllerini barındırıyor. Ayrıca 4GB DDR4-2400MHz RAM ile desteklenmiş. Yani gelişmiş bir sistem karşımızda duruyor.

Intel’in bu paketi bireysel müşterilere 2600$ seviyesine kadar çıkan fiyatlarda tedarik ettiği belirtiliyor. Nvidia gibi toplu alım yapan müşterilere ise 500$ civarında veriliyor. Yani Asus ve Acer’ın monitörlerinde sadece 500$ veya daha fazlası bu modüle gidiyor.

Elbette bu büyük maliyet karşılığını da veriyor. Asus ve Acer’ın 4K monitörleri 3840 x 2160 çözünürlükte 144fps sonuç verebiliyor. Ayrıca 144Hz tazeleme hızı ve HDR desteği de mevcut. Yine de her oyuncu için uygun olduğu söylenemez.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5312 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, altera arria 10 gx 480 fpga ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim