Anlık Bildirim

Zotac harici ekran kartı kutularını duyurdu

Thunderbolt 3 destekli ancak grafik gücü yetersiz bir bilgisayarınız varsa Zotac’ın yeni Amp Box harici ekran kartı kutusu serisi ile GTX 1080 Ti ekran kartına kadar seçim yapabilirsiniz.

İnce dizüstü bilgisayarı olanlar veya dizüstü bilgisayarında grafik gücünden memnun olmayanlar için geliştirilen harici ekran kartı kutuları yaygınlaşmaya başladı. Zotac iki farklı segmente yönelik iki harici kutu duyurdu.

Amp Box neler sunuyor?
 

Zotac Amp Box adındaki ilk kutu üst seviyeye hitap ediyor. Çift ekran kartı takılabilen kutu 228 milimetreye yani GeForce GTX 1080 Ti modeline kadar destek sunuyor. Ayrıca Spectra aydınlatma sistemi ile oyun tecrübesi canlı renkler tarafından destekleniyor. Kutu içerisinde 450W güç kaynağı yer alıyor ve ısıl tasarım gücü de 250W.

Amp Box Mini ise çift slotta 200 milimetre yani GTX 1060 ekran kartına kadar çıkabiliyor. 183 x 230 x 99mm ölçüler ile Amp Box Mini sektördeki en küçük Thunderbolt 3 harici ekran kartı kutusu olma özelliğine sahip. 180Wgüç kaynağı barındıran kutu 150W ısıl tasarım gücüne sahip.

Thunderbolt 3 ile 40Gbps bant genişliğine çıkabilen kutular 4 adet USB 3.0 bağlantısına da sahip. Zotac’ın pek çok mini PC modeli Thunderbolt 3 üzerinden bu kutulara destek veriyor.

Diğer taraftan kutu içerisinde NVMe PCIe x4 üzerinden SSD bağlama imkanı da sunulmuş. Böylece kullanıcılar harici bir depolama ünitesi olarak da kullanabiliyor. Henüz harici kutuların fiyatları açıklanmadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12121 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zotac, zotac amp box ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim