Anlık Bildirim

VisionTek'den melez tasarımlı ekran kartı: Killer HD 5770

Donanım üreticisi VisionTek, melez tasarımlı yeni ekran kartını duyurdu. Killer HD 5770 adını taşıyan yeni model, aynı baskılı devre üzerinden AMD'nin Radeon HD 5770 çözümünü ve Bigfoot firmasının Killer E2100 NIC isimli oyunculara özel ağ kontrolcüsünü bir arada sunuyor. Ekran kartı tarafından bahsetmek gerekirse, Killer HD 5770'i, özel tasarımlı Radeon HD 5770 olarak tanımlayabilmek mümkün. AMD'nin 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Juniper XT GPU'sundan güç alan ve standart saat hızlarında çalışan ekran kartı, 256-bit bellk veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 800x paralel işlem birimine sahip.

Ağ kontrolcüsü tarafında ise kart üzerinde Bigfoot firmasının 400MHz hızında çalışan NPU yani ağ işlem ünitesi yer alıyor. Bu çiple ilgili olarak daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi özellikle çevrimiçi oyunlarda ağ bağlantısının hem donanımsal hem de yazılımsal olarak optimize edilip daha yüksek oyun keyfi sağlanması amaçlanıyor. Açıkçası Radeon HD 5770, en iyisini isteyen "sıkı" oyuncuların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek zirvedeki çözümlerden biri olmasa da Killer NIC çözümü ile hedeflenen çevrimiçi oyunların önemli bir kısmını tercih edeceğiniz çözünürlüklere bağlı olarak orta-üst ayarlarda oynatabilecek performansı sunabiliyor.

Üzerinde standart görüntü bağlantıları HDMI ve çift DVI'a ek olarak Gigabit Ethernet portu da bulunan VisionTek Killer HD 5770, Kuzey Amerika'da 200 dolar seviyesindeki son kullanıcı satış fiyatıyla kullanıma sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim