Anlık Bildirim

Efsane araç G-WAGON, elektrikli olarak geliyor

Mercedes-Benz'in sembol aracı G-WAGON, elektrikli olarak üretilecek. Şirket, IAA Mobility fuarında yeni teknolojilerini ve araç tasarımlarını paylaşmaya devam ediyor.

Elektrikle çalışacak G-WAGON'un yeni tasarımları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Mercedes-Benz Münih'te gerçekleştirilen 2021 IAA Mobility fuarında yeni tasarımlarını göstermeye devam ediyor. G serisini elektrikli olarak yeniden piyasaya süreceğini bildiren şirket, G-WAGON’un gelecekten gelmiş gibi görünen yeni konsept tasarımlarını paylaştı.

Geliştirilmiş özellikler ile tekrar piyasaya sürülecek

G-WAGON, arazi konusunda büyük işler başarırken aynı zamanda bir sembol aracı olarak piyasada yerini aldı. Yeni üretilecek aracın menzil, motor ve pil özelliklerinden bahsedilmedi ancak, şirketin EQS sedanında bulunan iki tonlu bir boya kullanımı, 22 inç Jantlar ve çarpıcı ön ışıklı ızgarası bulunuyor.

Mercedes’in yeni çıkartacağı EQS sedanı gibi en yeni özelliklerin ekleneceği düşünülen yeni araç, aynı menzil ve performansı sağlayabilirse tekrar bir efsaneye dönüşebilir.

Elektrikle çalışacak G-WAGON'un yeni tasarımları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Aracın üretimi tamamlandığında zorlu arazilerde bile rahat gidebileceğini söylemek mümkün. Mercedes’in G-WAGON’u gibi birçok büyük firma eski SUV araçlarını yeniden piyasaya sürmeyi planlıyor. General Motors, Hummer markasını yeniden canlandıracağını söylerken, Ford ise Bronco modelini yeniden tasarlayarak elektrikli hale getirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim