Anlık Bildirim

Elon Musk nasıl yatırım yapılması gerektiğini anlattı

Son olarak sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan Elon Musk, takipçilerine nasıl yatırım yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi.                      

Elon Musk nasıl yatırım yapılması gerektiğini anlattı Tam Boyutta Gör

Milyarder girişimci Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter takipçileriyle yatırım yapma konusundaki düşüncelerini paylaştı. Ona göre, kişisel olarak inandığınız şirketlerin menkul kıymetlerini satın almanız ve onlara sadık kalmanız gerekiyor.

Musk, takipçilerine: “Bana sık sık soruluyor: İnandığınız ürün ve hizmetleri üreten birkaç şirketten hisse senedi satın alın. Yalnızca ürün ve hizmetlerinin gidişatının kötü olduğunu düşünüyorsanız satış yapın. Piyasa yaptığında, panik yapmayın. Bu uzun vadede işinize yarayacaktır.” diye tavsiyelerde bulundu.

Coca-Cola tweeti rekor kırdı

Tesla CEO'su kısa süre önce en sevdiği sosyal ağ olan Twitter'ı satın almıştı. Anlaşma 44 milyar dolar değerindeydi ve Musk bunu kısmen finanse etmek için elektrikli otomobil şirketinin 9,6 milyon hissesini 8,5 milyar dolara sattı. Bu Tesla'daki hissesinin %5,6'sı demek.

Musk geçtiğimiz hafta ise tekrar içine kokain katmak için Coca-Cola'yı satın alacağı konusunda şaka yapmıştı. Şimdi o tweet 4.8 milyon beğeniye sahip ve bu göstergeye göre dünyada ikinci sırada yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim