Anlık Bildirim

Elsa Gladiac ge-force 2 Gts İncelemesi

  Hardwaremaster'dan sevgili Mert ise yeni bir ekran kartı testine başlamış. Bu testte sanırım ge-force 2 Gts modelli kartlar olacak. Bunlardan ilki Elsa'nınki. Mert bu yazıya başlamadan önce Ge-Force 2 Gts'ler hakkında biraz ön bilgi vermiş şimdi oradan bir kesit ;

   "GeForce 2 için ortada olan en büyük sorun (şu an için fiyatını saymazsak) bellek... GeForce 2 GTS, DDR bellekler bile 5.3 GigaByte veri transfer hızına sahip ama aslında işlemcinin 1.6 Giga Texel'e ulaşması için ufak bir hesap ile 7,5 Gigabyte bant genişliği gerekiyor. Bu da bahsettiğim handikapı doğuruyor. "

   Bu Ge-Force hakkında duyduğum en güzel yorumlardan biri. Elsa incelemesinden ise şunları aktarayım ;

   "Kart üzerindeki RAM'ler performans için ve artık taviz verilmemesi gereken DDR bellekler. Kaldıki DDR bellekler bile GeForce 2 GTS'in performansı karşısında aciz kalıyorlar, en azından şu an için GeForce 2 GTS'ler "DDR'sız çıkmam abi" diyorlar. :) DDR denildiğinde de hepimizin alıştığı, en sık görülen Infenion DDR RAM'ler kartın üzerinde bulunuyor.

   Kart üzerinde, referans dizayndan farklı bir optimizasyona gidilmemiş. Hatırlarsınız, Elsa bu konuda her zaman bizi şaşırtan bir firma olmuştur. Kartları gerek daha az ısınması, gerekse birlikte çalıştığı büyük üreticilerin ürünleri ile tam uyum için kartlarında dizayn değişikliğine gider. "

Ana sayfanın link'i burda ama aşağıdan da doğrudan gidebilirsiniz.


"Ekran Kartı Testi Temmuz 2000 - Bölüm 1" Hardwaremaster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim