Anlık Bildirim

EPoX 8K9A2+ KT400 Anakart İncelemeleri

Bu anakart şu ana kadar çıkartılmış en becerikli anakartlardan biri zira uzun zamandır bahsedilen 0.13 micron Amd işlemcilerin bios ile çarpan kilidini kıran ilk anakart. Bu sayede 266 Mhz aldığınız mesela Athlon XP 2200+'ı 266 Mhz FSB yerine aynı çekirdek hızında ama 333 Mhz FSB veriyolu hızında sonunda 333 Mhz'lik DDR-333'ler ile senkronize çalışabiliyor.

Başka özellikleri arasında DDR-400'e resmi olmayan ama çalışan desteği, onboard ide raid sistemi ve bundan bağımsız 2 yollu ayrı bir serial ata raid sistemi mevcut. En ilginç ve hoş gözüken özelliği ise bana kalırsa Magic Light. Bu kuzey köprüsünün fanına eklenmiş ışık saçıcı led.

Soğuk mavi ışık oldukça şık görüntü vereceği kesin. Birde bu anakartın en önemli özelliklerinden biride Vcore, Vdimm, gibi önemli voltaj ayarları yapabiliyorsunuz. Üzerindeki ses kartı ve Realtek ALC650 çipi ile AC-97 2.2 codec'i desteği ile verilmiş. Bu ses sistemi bazen çok başarılı bazen başarısız oluyor ama eskilere göre çok ileride olduğu kesin. Diğer standart özelliklerin yanında VIA'nın Tahoe VT6103 tek çipi 10/100 Ethernet desteği için yeterli. Vr-zone'daki incelemede anakart 226 Mhz FSB'de çalışmayı başarmış bu overlclock için ne kadar yatkın olduğunun delili. Yinede nforce2'ler 1/6 çarpanı sunacaklarından daha iyi overclock imkanı sunacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim