Espor Haberleri

Etiket
Son dakika espor haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), espor hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
5 VİDEO 49 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 1 İÇERİK

Espor Son Dakika Haberleri

Güncel Espor Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika espor haberleri de dahil olmak üzere espor ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 5 video, 0 galeri ve 44 adet espor haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 3 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

espor İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel espor haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Espor Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni espor haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son espor haberlerini okuduktan sonra, Oyun İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Espor Hakkında 🏁

Elektronik spor (diğer adıyla Espor), organize video oyunu yarışmalarına verilen isim. Oyunlar, genellikle profesyonel oyuncular arasında profesyonel organizasyonlar ile düzenlendiğinde bu ismi alır. Elektronik sporlarda en çok rastlanan oyun türleri strateji oyunları, dövüş oyunları, birinci şahıs nişancı oyunları ve spor oyunlarıdır. League of Legends Dünya Şampiyonası, The International, Evolution Championship Series ve Intel Extreme Masters gibi turnuvalar canlı yayınlanır ve oyunculara sekiz haneli miktarlara kadar önemli para ödülleri sağlar. espor karşılaşmalarında yer alan oyunculara siberatlet (İngilizce: cyberathlete) denir.

Profesyonel oyuncular için çoğunlukla başlama yaşı 16-17 iken, oyuncular ortalama 24 yaşında geldiklerinde sektörden ayrılmaktadırlar. Ancak bu bir kural değildir.

Espor hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Spor HaberleriFutbol Haberleri
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim