Anlık Bildirim

Firewire, Usb 2.0 Masaüstü Kameralar

Bu kameralar Usb 1.1'deki ufak kardeşleri gibi gerçek zamanlı 352x288 @ 30fps yerine 640x480 @ 30fps ile görüntü aktarabiliyorlar. Hemde 24 bit renk derinliğinde. Yani aslında Webcam'lerde büyük bir yenilik. Bu sayede webcam alırken artık sadece internete görüntü gönderebilecek derecede düşük kaliteli video kamera almak zorunda değilsiniz.

Artık 640x480 yakalama yapabileceğiniz süper bir kamera yanında bedava geliyor. Webcam'i olanlar denemiştir evinizde video çekmek ve bunu bilgisayardan seyretmek çok zevklidir. Yeni standart Firewire veya Usb 2.0 ile bundan daha iyisinide yapabileceksiniz. Hatta Notebook'unuz ile dolaşım özgürlüğünüz bile olabilir. Çünkü bu kameralar tüm güçlerini bağlı oldukları yuvadan çekiyorlar.

Fiyatları ise aslında çok makul düzeylerde. Video konferans içermeyen Firewire modeli iBot 75$'a kadar bulunabiliyor. Bu modelde microfon yok çokda önemli değil zaten. iBot Pro Video konferans yazılımları ile birlikte geliyor, fiyatı 97$. iBot 2, USB 2.0 destekli ürün ise daha ucuz olması bekleniyor. Aynı zamanda bu fiyata 2 portlu Usb 2.0 pci kart dahil. Fiyat çok makul. Bu ürün 1 Nisan'da piyasada olacak. Bu arada belirteyim 640x480 30 Kare/sn 24-bit renk çözünürlüğü için en az 400 Mhz işlemcide gereksinimler arasında. Tabii daha düşük çözünürlüklerde daha düşük hızlı işlemciler ve Usb 1.1 desteği mevcut.

Firmanın aynı zamanda Firewire/Usb 2.0 combo Pci ve Pc Card (yakında) ürünleride mevcut. Orange Micro'nun internet sitesine buradan haberin kaynağına alttan ulaşabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim