Anlık Bildirim

Force3D soğutucusuyla öne çıkan HD 4870 OC modelini kullanıma sundu

Önümüzdeki günlerde Radeon HD 4850 X2 ve HD 4830 modellerinin gündeme geleceği AMD-ATi cephesinde özelleştirilmiş tasarıma sahip yeni ekran kartları kullanıcılar ile buluşmaya devam ediyor. Sektörün genç isimlerinden Force3D, soğutucusu ile dikkat çeken HD 4870 OC modelini kullanıma sundu.

Force3D'nin yeni modeli üzerinde son dönemde sıkça karşımıza çıkan DHT teknolojili VGA soğutucusunun yer aldığını görüyoruz. Bu teknolojiyle aynı bazı yeni nesil CPU soğutucularında olduğu gibi ısı iletim boruları doğrudan GPU ile temas ederek daha yüksek ısı transferinin sağlanması hedefleniyor.

Force3D soğutucusuyla öne çıkan HD 4870 OC modelini kullanıma sundu

Çift slot tasarıma sahip olan ekran kartı 5nm üretim teknolojisi ile hazırlanan RV770XT gpu'sunu kullanıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine sahip olan Force 3D'nin yeni modeli 800x paralel işlem birimiyle geliyor. Üzerinde 512MB GDDR5 bellek bulanan model fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor.

Grafik işlemcisi 770MHz, bellekleri ise 3800MHz'de görev yapan kart Unified Video Decoder teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 uyumlu olan Force3D Radeon HD 4870 OC'nin yurt dışı satış fiyatı yaklaşık 250$ seviyesinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim