Anlık Bildirim

Leica Q2'nin detayları ortaya çıkmaya başladı

Almanya merkezli fotoğraf makinesi üreticilerinden Leica'nın merakla beklenen yeni modeli Leica Q2 ile ilgili detaylar yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. İşte cihazın ilk sızıntısı.
Leica hayranları uzun süredir Leica Q modelinin bir halefini bekliyor. Zira önceki kameranın piyasaya çıkmasından bu yana neredeyse dört yıl geçti ve yeni modelin raflardaki yerini alması heyecanla bekleniyor. Muhtemelen 6 Mart tarihinde gerçekleşecek olan lansman öncesinde Leica Q2'nin ilk sızıntıları da ortaya saçıldı.

4K video kayıt özelliği

Yeni sızan Leica Q2 fotoğrafları, birkaç görsel değişiklik dışında cihazın selefi ile aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Fotoğraflar Leica Q2'nin suya karşı dayanıklı olacağı söylentilerini de doğrular nitelikte. Asıl büyük değişikliklerin ise fotoğraf makinesinin ana özelliklerinde olması bekleniyor.
Leica Q2 modelinde 24 megapikselden, 47 megapiksel çözünürlüğe bir sıçrama olacağı söyleniyor. Ayrıca cihazın 4K video kayıt desteği de sunacak olması kuvvetle muhtemel. Şirket şu an için bunların hiçbirini onaylamasa da sektöre yakın kaynaklardan gelen sızıntılar bu şekilde. Leica Q2'nin tüm özelliklerini öğrenmek içinse, 6 Mart tarihini beklemekten başka çaremiz yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim