Anlık Bildirim

Panasonic'den iki yeni fotoğraf makinesi

Görüntüleme devlerinden Panasonic CES 2016 fuarına iki yeni fotoğraf makinesi ile geldi. ZS60 ve ZS100 isimli modeller her zaman taşınabilecek seviyede yüksek kalitede vaadediyor.
Las Vegas'da düzenlenen CES 2016 fuarı kapsamında Canon sonrası Panasonic'de yeni geliştirdiği fotoğraf makinelerini görücüye çıkarttı.
Şirketin tanıttığı ilk kompakt fotoğraf makinesi Lumix DMC-ZS60 model ismine sahip. Her zaman taşınabilecek bir çözüm oluşturan makine, 18MP MOS sensör üzerine kuruluyor ve Leica imzalı 24-720mm lensiyle 30 kat optik yakınlaştırma yapabiliyor. Video tarafında önemli bir detay olarak 3840 x 2160 piksel yani "4K" 30 fps video video çekebilen kamera, Full HD'de ise 60 fps'ye çıkış yapabiliyor ve OIS (Optik görüntü sabitleme) sistemiyle stabil görüntüler verebiliyor. Bünyesinde 3-inçlik LCD ekran yer alan ZS60, WiFi ile akıllı telefonlarla bağlantı kurabiliyor.
Panasonic'in görücüye çıkarttığı bir diğer fotoğraf makinesi Lumix DMC-ZS100 (Görsel altta) ise, yine kompakt gövdesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 1-inçlik MOS görüntü sensörüyle fark yaratan model, ZS60 ile benzer olarak 4K (30fps) video çekebiliyor ve yine Leica imzalı 25-250mm lensiyle 10 kat optik yakılaştırma yapabiliyor.
Ufak gövdesine rağmen bünyesinde vizör barındıran ve WiFi teknolojisi ile akıllı telefonlar üzerinden hem kontrol edilebilen hem de görüntü aktarımı yapabilen ZS100, 5 eksenli görüntü sabitleme sistemiyle beklentilerin üzerine çıkarken, ZS60 ile benzer olarak saniyede 10 kare seri fotoğraf çekimi gerçekleştirebiliyor.
Panasonic'in yeni fotoğraf makinelerinden "ZS100" 700$ fiyat etiketiyle, "ZS60" ise 450$ fiyat etiketiyle Mart ayında satışa çıkıyor.
Panasonic'den iki yeni fotoğraf makinesi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim