Anlık Bildirim

Samsung kamera pazarına bomba gibi dönüyor

Bir süredir kamera pazarından uzak kalan Samsung yeniden geri dönmeye karar verdi. Uzun ayrılığın ardından piyasaya ilk süreceği kamera Galaxy S9’a rakip olabilir.

Başarılı kamera modellerine rağmen pazarın düşüşü nedeniyle çekilme kararı alan ve kaynaklarını akıllı telefon pazarına yönlendiren Samsung müthiş bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Ses getirecek

Amiral gemisi tarzında bir kamera hazırlayan Samsung geçmiş yıllarda olduğu gibi işletim sistemine sahip bir yapı benimsiyor gibi. Yeni kamera 10nm sürecinde üretilen Exynos 9810 yonga setinin yer alacağı ifade ediliyor. Bu yonga seti Galaxy S9 serisinde ve Galaxy Note 9 modeline de güç verecek.

Donanım gücü anlamında tam bir canavar olması beklenen yeni APS-C kamera buna paralel olarak önemli özelliklerle donatılacak. 30.1MP çözünürlüğünde ISOCELL sensör 3-stack Fast Readout Sensor teknolojisine sahip. Katmanları üst üste yerleştiren bu teknoloji Full HD çözünürlükte 480 kare/saniye hızında çekim yapabiliyor.

Diğer taraftan tam sensör 6K 30 kare/saniye, 5K 60 kare/saniye, 4K 120 kare/saniye, 2.7K 240 kare/saniye hızında çekim kabiliyetine sahip. Android işletim sisteminin olması kamera üzerinde düzenleme yazılımlarını bağımsız olarak kullanabileceğiniz ve sosyal ağlarda paylaşım yapabileceğiniz anlamına geliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7873 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung camera4k ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim