Anlık Bildirim

Sony’den dünyanın en hızlı SD kartı

Sürekli 4K içeriklerle haşır neşir olanların yüksek hızda veri aktarımına duyduğu ihtiyaç ortada. Sony bundan hareketle sektörün en hızlı SD kart serisini hazırladı.

Son dönemde artan çözünürlükler ve paralelinde büyüyen içerik boyutları, hafıza kartlarında bir hız yarışının başlamasına sebep oldu. Gerek microSD gerekse de SD kartlarda çok yüksek hız limitlerine ulaşıldığını görüyoruz. Sony buna son örnek.

Sektörde Rekor

Firma yaptığı duyuruda sektörün en hızlı SD kartını geliştirdiğini açıkladı. Boyutlarını göz önüne alırsak yeni SF-G serisinin aynasız fotoğraf makineleri, DSLR ve video kameralara yönelik olarak hazırlandığını söyleyebiliriz.

Class 10 ve UHS-II standartlarını temel alan seri 300MB/s okuma ve yazma hızlarına ulaşabiliyor. Ayrıca suya, şoka, ısıya, X-ray ışınlarına dayanıklı. Henüz fiyatlandırma açıklanmadı ancak seride 32GB, 64GB ve 128GB kapasite seçenekleri olacak.

Sony ayrıca USB 3.1 Gen 1 yani USB 3.0 üzerinden çalışan bir kart okuyucu da hazırlıyor. MRW-S1 adlı okuyucu UHS-II standardını destekliyor ve SF-G serisi ile tam uyumlu olacak. Her iki ürünün de Bahar aylarında piyasaya çıkacağı ifade edildi. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim