Anlık Bildirim

Yeni Olympus PEN-F fotoğraf makinesi ortaya çıktı

Retro tasarımlı fotoğraf makineleri arasına yakın zaman içerisinde yeni bir model daha geliyor ve Olympus, uzun süredir geliştirdiği PEN-F fotoğraf makinesini duyurmaya hazılanıyor.
Fotoğraf makinesi sektörünün önemli isimlerinden Olympus'un geçtiğimiz dönemde bazı bilgileri gelen yeni fotoğraf makinesi PEN-F ilk görselleriyle beraber ortaya çıktı.
Olympus'un 1963-1966 yılında ürettiği orijinal PEN-F''i onurlandırmak için hazırladığı aynı ismili yeni fotoğraf makinesi PEN-F, tasarımsal olarak orijinal versiyon ile önemli benzerlikler taşıyor. Siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan model, M4/3 sistem yapısı üzerine kuruluyor ve 20MP çözünürlükte bir sensör taşıyor. 
Ortaya çıkan görsellerden göründüğü kadarıyla bünyesinde yeni geliştirilmiş bir elektronik vizör ve çok ciddi çekim kolaylığı getiren hareketli LCD ekran yer alan yeni Olympus PEN-F, harici kavrama bölümüyle çok daha ergonomik hale getirilebiliyor ve lensleri farklı ihtiyaçlara bağlı olarak değiştirilebiliyor. Şimdilik 14-24 ve 17mm F/1.8 kit lenslerin adı geçiyor.
27 Ocak tarihinde tarihinde resmi olarak duyurulması beklenen modern Olympus PEN-F, tahminler doğru çıkarsa 1500 Euro'dan başlayan fiyat etiketleriyle satışa çıkacak.
Yeni Olympus PEN-F fotoğraf makinesi ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim