Anlık Bildirim

Gateway'in Nvidia ION tabanlı nettop sistemi göründü; QX2800

Gateway'in Nvidia ION tabanlı nettop sistemi göründü; QX2800

Nvidia'nın ION platformunu temel alan yeni bir nettop haberi de Gateway'den geldi ve firmanın QX2800 kod adlı yeni masaüstü sistemi gün ışığına çıktı. Acer'ın Nvidia ION tabanlı ilk nettop olarak birkaç ay önce lanse ettiği AspireRevo modelini baz alan yeni sistem 1.6GHz'de çalışan çift çekirdekli Atom 330 işlemcisiyle Acer AspireRevo'dan (tek çekirdekli Atom 230) ayrılıyor.

Tasarım özellikleri itibariyle çoklu ortam bilgisayarı olarak HDTV'lerin yanında kullanılmaya aday olan Gateway QX2800, 2GB sistem belleğine ve 500GB kapasiteli sabit diske sahip. ION platformunun merkezinde yer alan GeForce 9400M entegre grafik birimiyle DirectX 10 desteği sunan sistem aynı zamanda yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

Diğer özellikleri arasında çok formatlı kart okuyucusu, Gigabit Ethernet ve WiFi gibi özelliklerin yer aldığı nettop sisteme işletim sistemi olaraksa Windows Vista Home Premium eşlik ediyor. Önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenen Gateway QX2800'ün 350 Avro civarı etiket fiyatına sahip olacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim