Anlık Bildirim

Asus ROG Thor Platinum güç kaynağı satışa çıkıyor

Güç kaynağı pazarına ROG oyuncu markası ile adım atan Asus, ürünlerini satışa sunuyor. İki farklı versiyon olan Asus ROG Thor Platinum özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Computex 2018 fuarında güç kaynağı pazarına ilk adımını atan Asus ROG Thor Platinum modeliyle ilgi toplamıştı. Oyuncu odaklı güç kaynağı modeli yakında satışa çıkıyor.

Asus ROG Thor Platinum özellikleri ve fiyatı

Yeni seri Seasonic Prime Platinum güç kaynağı serisini temel alıyor. Elbette Asus seriyi elden geçirerek kendi farklarını yansıtmış ve bileşenler oyuncu odaklı bazı optimizasyonlar yapmış.

Asus ROG Thor Platinum güç kaynağı 80 PLUS Platinum sertifikasına sahip ve belirli yüklerde enerji verimliliği yüzde 90 üzerine çıkıyor. Mevcut güç kaynaklarına göre daha büyük ısı dağıtıcı sayesinde 2 kat daha fazla alan soğutulabiliyor. Bu da verimliliğe katkı yapıyor.

IP5X sertifikalı 135mm fan toza dayanıklı. Ayrıca düşük yüklerde fan dönüşü durdurularak enerji israfının önüne geçiliyor. Özelleştirilebilir Aura aydınlatma ve bilgilerin okunabildiği OLED ekran ilk kez bir güç kaynağında karşımıza çıkıyor.

Asus ROG Thor Platinum modeli ilk olarak 1200W versiyonuyla duyurulmuştu. Bu versiyon 250$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bunun yanında 850W versiyonu da mevcut. Bu versiyon da 210$ civarında bir fiyatla piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim