Anlık Bildirim

Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu

Almanyalı bilgisayar bileşenleri üreticisi Be Quiet! duyurduğu yeni güç kaynaklarıyla sessiz ve küçük ebatlarda bir bilgisayar toplamak isteyen oyuncuları hedef alıyor.
Be Quiet! SFX L serisi PSU’larını duyurdu

Başarılı soğutma çözümlerine ve güç kaynaklarına imza atan Be Quiet! SFX L serisi yeni çözümleriyle kompakt ve güçlü bir oyuncu makinesi kurmak isteyen oyunculara hitap ediyor. 500 ve 600 watt’lık iki seçenek olarak sunulan modeller sahip olduğu fanıyla rakiplerinden ayrılıyor.

SFX form faktöründeki güç kaynakları ebatları itibariyle çoğunlukla 80 mm çapındaki fanlara ev sahipliği yapıyor ki bu da daha yüksek soğutma performansı için daha yüksek hızlarda dönen ve haliyle de gürültülü çalışan bir fan manasına geliyor. Buna karşın Be Quiet! SFX L formatını seçerek bu alan kısıtlamasını aşmış ve böylece 120 mm çapındaki sessiz fanları kullanabilmiş. PSU’ların SFX L formunda olması sebebiyle bir dönüştürücü metal destek yardımıyla normal kasalarda da kullanılabildiğini eklemekte fayda var.

80+ Gold sertifikasına sahip

Güç kaynaklarının sahip olduğu LLC, Synchronous Rectifier (SR) ve DC-to-DC güç dönüşümü devreleriyle maksimum verimlilik ve stabiliteyi yakaladığı belirtilirken Japon tipi katı kapasitörler de PSU’ların güvenilirliğini arttıran bir diğer detay olarak gözümüze çarpıyor. %92’lik anlık verimlilik sunan ve bu sebeple de 80+ Gold sertifikasını elde eden güç kaynakları ayrıca OCP, OVP, UVP, OPP, OTP ve SCP gibi güvenlik amaçlı devreleri de içeriyor.

Son olarak tamamen modüler yapıdaki güç kablolarıyla sistemin hem hava akımını engellemeyen hem de daha düzenli bir kasaya kapı aralamanızı sağlayan PSU’lardan 500 watt’lık sürekli çıkış gücüne sahip olan model 119$’dan, 600 watt’lık çözüm ise 145$’dan alıcılarını bekliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim