Anlık Bildirim

Gigabyte’dan şimdi de AORUS güç kaynağı

Gigabyte AOURS oyuncu markası RAM belleklerin ardından güç kaynaklarına da ev sahipliği yapmaya başladı. Gigabyte AORUS güç kaynağı serisi yakın zamanda piyasada olacak.

Computex 2018 fuarında RAM sektörüne ilk adımını atan Gigabyte AORUS markası alan genişletmeye devam ediyor. Fuarda kısa bir tanıtımı yapılan AORUS güç kaynakları detaylandı.

Gigabyte AORUS güç kaynağı özellikleri

Asus’un hamlesinden sonra gelen Gigabyte AORUS güç kaynağı serisi, sürekli büyüyen oyuncu donanımı pazarında gelir modelini çeşitlendirmeye çalışan üreticilere en büyük örneklerden birisi oldu.

Gigabyte AORUS güç kaynağı serisinde iki model yer alıyor. Yüzde 100 Japon kapasitörler kullanan firma yüksek dayanıklılık elde etmiş. 10 yıl garanti ile gelen modeller modüler tasarım sayesinde termal performansa da katkı yapıyor.

Güç kaynaklarını MEIC adlı bir OEM üretiyor. 20+4 pin bağlantısı 650mm uzunluğunda. 4+4 pin kablolarından uzun olanı ise 800mm. PCIe kablolarının ucundaki kapasitör gürültüyü azaltmaya yarıyor.

AORUS P850W modeli 850W değerinde ve 80 PLUS Gold sertifikası ile belirli yüklerde yüzde 90 civarında enerji verimliliği sunuyor. 135mm akıllı fan yüke göre hızını ayarlarken yüzde 20 altına düşerse tamamen duruyor. AORUS P750W modeli ise 750W değerinde ve diğer özellikleri aynı. Henüz yeni seri için fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim