Anlık Bildirim

Lian Li Strimer aydınlatmalı kablo satışa çıkıyor

Kasasında aydınlatma meraklısı kullanıcılar için geliştirilen Lian Li Strimer aydınlatmalı güç kaynağı kablosu satışa çıkıyor. Lian Li Strimer özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Computex 2018 tüketici elektroniği fuarının dikkat çeken ürünlerinden birisi olan aydınlatma modülü entegreli Lian Li Strimer güç kaynağı kablosu nihayet satışa çıkıyor.

Lian Li Strimer özellikleri ve fiyatı

Lian Li Strimer, aydınlatma modülü entegreli bir güç kaynağı kablosu olarak dikkat çekiyor. Piyasadaki pek çok güç kaynağına uyabilen kablo ayrıca patentli montaj mekanizması sayesinde mevcut kablolara da uyabiliyor. PCIe yuvası ile kablo kasanın arka kısmına da kaydırılabiliyor.

Aydınlatmanın kontrolü ise mevcut anakart yazılımı ile adreslenebilir bir pin üzerinden yapılıyor. Bunun için PCIe yuvası kutuya eklenmiş. 10 adet ön tanımlı aydınlatma seçeneği pin üzerindeki tuşlar ile kontrol edilebiliyor. Bunun dışında kullanıcılar tarzlarına göre farklı aydınlatmalara da yer verebilecekler. Kablonun uzunluğu 200mm civarında ve 36 Pound seviyesinden satışa sunulmuş durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim