Anlık Bildirim

Sanal madenciliğe özel ilk güç kaynağı

2000W enerji sağlayan ve 16 adede kadar ekran kartını besleyebilen FSP2000-A0AGPBI güç kaynağı, sanal madenciler için geliştirilen ilk ürün olma özelliğine sahip.

Sanal madencilik sistemleri aşırı güç tüketmesiyle biliniyor. Bu bakımdan üst seviye güç kaynaklarına ihtiyaç var. FSP bunu düşünerek sanal madencilik için geliştirilmiş ilk 2000W güç kaynağını tanıttı.

FSP2000-A0AGPBI neler sunuyor?

FSP2000-A0AGPBI adındaki güç kaynağı 2000W enerji sağlamasının yanında 16 adet PCI-E 6+2 PIN seti barındırıyor. Yani 16 ekran kartına kadar tek bir güç kaynağı ile sistemi çalıştırabiliyorsunuz. En büyük avantajı da bu.

Güç kaynağında yüksek sıcaklık ve nem toleransı, aşırı voltaj, aşırı akım korumaları, uzun kullanımlara dayanıklılık gibi özellikler mevcut. Ayrıca 80PLUS Platinum sertifikası ile tam yükte yüzde 90 seviyesine kadar enerji verimliliği sağlayabiliyor.

Bunun haricinde tasarım, modülerlik, RGB aydınlatma gibi genel amaca yönelik olarak geliştirilen güç kaynaklarındaki özellikler mevcut değil. Güç kaynağının muhtemel fiyatı 450 Avro civarında olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim