Anlık Bildirim

Thermaltake sesle kontrol edilen güç kaynağını duyurdu

Artık bilgisayarınızdaki güç kaynağını sesinizle uzaktan komuta edebileceksiniz. Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Titanium/Platinum güç kaynağı bir ilke imza atıyor.

Bugün sesle kontrol teknolojileri pek çok alana yayılmış durumda. Mobil cihazlar, masaüstü bilgisayarlar, akıllı hoparlörler, akıllı saatler derken şimdi de bilgisayar bileşenlerini sesle kontrol edebileceğiz.

Toughpower iRGB PLUS özellikleri ve fiyatı

Thermaltake bileşenleri için geliştirdiği akıllı güç yönetimi sistemine AI Voice Control sesli kontrol özelliğini eklediğini duyurdu. Bileşenleri sesle kontrol edebilecek olan sistemin ilk üyesi Toughpower iRGB PLUS Titanium/Platinum güç kaynağı oldu.

DPS G Mobile uygulaması ile yönetilen güç kaynağına sesle komut vererek açıp kapatabiliyor, RGB renklerini değiştirebiliyor, parlaklığını ve hızını ayarlayabiliyor. Uygulama ayrıca güç kaynağını anlık olarak takip ederek çalışma verilerini topluyor ve oluşan riskler hakkında kullanıcısını uyarıyor.

1250W gücündeki kaynak 140mm Riing fan barındırıyor. 80 Plus Titanium veya Platinum sertifikası ile belirli yüklerde yüzde 90 üzerinde enerji verimliliği sağlanabiliyor. Hatalar arası zaman ise minimum 120 bin olarak ölçülmüş.

Toughpower iRGB PLUS modeli 400$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Uygulama şu anda iOS cihazları ile uyumlu. Android sürümünün yakında geleceği ifade ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12727 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thermaltake toughpower irgb plus titanium/platinum, ai voice control ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim