Anlık Bildirim

BÜSİBER Siber Yaz Kampı için son başvuru 17 Haziran

Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi (BUSİBER) 2-7 Temmuz tarihlerinde ücretsiz siber yaz kampı düzenliyor. Siber Yaz Kampı için son başvuru 17 Haziran.

Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Siber Güvenlik Merkezi'nin düzenlediği siber yaz kampında üniversite öğrencilerine ücretsiz siber güvenlik eğitimi veriliyor.

BÜSİBER Siber Yaz Kampı ne zaman?

Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi (BUSİBER) tarafından belirli dönemlerde düzenlenen Siber Yaz Kampı başvuruları başladı. Siber Yaz Kampı için son başvuru 17 Haziran.

18 Haziran’da İnternet sitesi üzerindeki bir sınav ile başvuru yapan öğrenciler bir ön elemeye tabi tutulacak. Daha sonra öğrenciler laboratuvar ortamında bir sınava daha girerek siber güvenliğe en yetenekli öğrenciler seçilecek. Bu yetenekli öğrenciler 2-7 Temmuz tarihlerinde beş günlük kampa katılacak. Kampta öğrencilere yemek verirken konaklama imkânı da sağlanacak.

BÜSİBER Siber Yaz Kampı gençler için oldukça verimli geçiyor. Kampa katılan öğrencilerden birisi A.B.D. e-devlet sistemindeki açığı bularak resmi olarak teşekkür aldı. Diğer öğrenciler çeşitli başka siber beceri bayrak yakalama (CTF ) yarışmalarında iyi dereceler elde ettiler. Ayrıca siber güvenlik sektöründeki önde şirketlerde çalışmaya başlayanlar da var.

Bu sene kampın ön elemelerine gelen öğrencilere Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) Teknik Eğitimi de verilecek.

Ücretsiz başvurular için https://siber.boun.edu.tr/tr/siber-yaz-kamp-2018

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim