Anlık Bildirim

Online ödeme yöntemi iPara, BDDK lisansını aldı

Yerli ödeme yöntemlerinden iPara, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumundan ödeme işlemlerine aracılık etme lisansı aldı. iPara, müşteriye ve üye iş yerlerine güvenli bir alışveriş imkânı sunuyor.

Online ödeme yöntemi iPara, BDDK lisansını aldı Tam Boyutta Gör

Yerli ödeme yöntemlerinden iPara, ödeme işlemlerine aracılık etmek için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) lisansının sahibi oldu. iPara, %100 Türk sermayesi ile 2012 yılında kuruldu.

iPara, hizmet verdiği firmalara maliyet tasarrufu ve satış avantajı sunuyor. BDDK lisansını alması ile birlikte daha güvenli bir ödeme çözümü sunacağını belirtiyor. Üye işyerlerinin alternatif ödeme çözümü ihtiyacını karşılamak amacıyla tekrarlayan ödeme ve link ile ödeme çözümlerini bulunuyor. iPara, farklı iş modellerine uyum sağlayabilen yeni nesil Pazar Yeri çözümü de sunuyor.

Firma, üye işyerlerine sadece ödeme kolaylığı değil özel avantaj ve tedarik olanakları da sunuyor. Uçuran Fırsatlar programı kapsamında iş yerlerine kargo, insan kaynakları, elektrik, su, danışmanlık ve e-posta yönetimi konularında birçok firma ile işbirliği yaparak fiyat avantajı vadediyor.

Ülkemizde e-ticaret sektöründe mücadele eden pek çok yeni site bulunuyor. Kullanıcılar alışveriş yaparken ilk defa duyduğu sitelere kredi kartı bilgilerini vermek istemiyor. Bu durumda kredi kartı bilgilerini vermeden alışveriş yapabileceğiniz iPara gibi sanal POS şirketleri müşteriye güvenli alışveriş imkânı veriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4433 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
e-ticaret, online ödeme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim