Anlık Bildirim

Google, USB-C tipi Titan Güvenlik Anahtarı'nı duyurdu

Teknoloji devi Google'ın geleneksel parola sistemine ek bir güvenlik yöntemi olarak piyasaya sürdüğü Titan Güvenlik Anahtarı artık USB-C bağlantı tipini de destekliyor.

Google, USB-C tipi Titan Güvenlik Anahtarı'nı duyurdu Tam Boyutta Gör

Google geçtiğimiz yol Titan Güvenlik Anahtarı ürününü tanıtmıştı. Titan Güvenlik Anahtarı web sitelerine giriş yaparken, geleneksel parlola sistemine ekstra bir güvenlik katmanı eklerken, kullanıcıların kimliğini doğrulamanın fiziksel yolu olarak işlev görüyor.

40 dolardan satılacak

Şimdiye kadar Titan Güvenlik Anahtarı'nın USB-A ve Bluetooth destekli iki modeli vardı. Ancak birçok bilgisayar ve cihazın USB-C bağlantı noktasına taşınmaya başlaması, Google'ı harekete geçirdi ve ürünün USB-C sürümü piyasaya sürüldü. Bu modelin NFC özelliğini de desteklemediği belirtiliyor.

Google, USB-C tipi Titan Güvenlik Anahtarı'nı duyurdu Tam Boyutta Gör

USB-C tipi yeni Titan Güvenlik Anahtarı, Android, Chrome OS, macOS ve Windows gibi çeşitli cihaz ve platformlarla uyumlu olacak. Eğer iOS cihazlarınızda kullanmak istiyorsanız ve USB-C bağlantısını desteklemeyen bir cihazınız varsa, Titan'ın Bluetooth sürümünü satın almanız ve Smart Lock uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Ürünün fiyatının 40 dolar olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim