Anlık Bildirim

7 yılın ardından ekranlara dönen Dexter'dan ilk görsel paylaşıldı

2006 yılında başlayıp 2013 yılında son bulan zamanın popüler dizilerinden Dexter'ın, yeni sezonundan ilk görsel paylaşıldı Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

7 yılın ardından ekranlara dönen Dexter'dan ilk görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bir zamanların en popüler dizilerinden biri olan Dexter'in son bir sezon ile ekranlara döenceği geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de diziden ilk görsel paylaşıldı.

Görselde yalnızca Dexter'ı yani Michael C. Hall'u görüyoruz ve o klasik gülüşünü yapıyor. Kendisinin pek de yaşlanmadığını söylemek gerek. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni sezon 10 bölümlük bir mini dizi şeklinde olacak. Yine dizinin başrolünde Michael C. Hall olacak. Yaratıcılığını ise Clyde Phillips üstlenecek. Dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni sezonundaki diğer oyuncular da şöyle: Michael C. Hall, Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott. 

Dizi yeni sezonunda Miami yerine bu sefer New York'un kurgusal bir kasabası olan Iron Lake'te geçecek. Ayrıca açıklanan bilgiye göre dizide Dexter hala hükümet tarafından aranıyor ve Miami'den çok uzak bir yerde başka bir isim ile yaşıyor olacak.

7 yılın ardından ekranlara dönen Dexter'dan ilk görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31138 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dexter, yeni sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim