Anlık Bildirim

Binance Türkiye'nin mobil uygulaması yayınlandı

Mobil sitesi ve mobil uygulaması olmadığı için sadece masaüstünden işlem yapılan Binance Türkiye'nin sonunda mobil uygulaması çıktı. iOS ve Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Binance Türkiye'nin mobil uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör

Dünya devi kripto para borsası Binance, ülkemizde Binance TR ismiyle ve farklı site üzerinden faaliyet gösteriyor. Türkiye’deki kullanıcılar trbinance.com adresinden işlem yapıyor. Bu sitenin tasarımı mobil uyumlu olmadığı için ve ülkemizden Binance mobil uygulaması kullanılamadığı için yatırımcılar mecburen masaüstünden işlem yapıyordu. Sonunda Türkiye kullanıcıları için mobil uygulama yayınlandı. Binance TR uygulamasını kullanarak cepten işlem yapabilirsiniz.

Binance Türkiye'nin mobil uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör

Binance TR mobil uygulamasını App Store ve Google Play Store’dan telefonunuza indirebilirsiniz. Bu uygulama, global Binance uygulaması kadar yetenekli değil ancak piyasa takibi ve alım satım sayfasının yeterli olduğu söylenebilir. Biyometrik doğrulama ve bildirim özellikleri bulunmuyor.

Binance Türkiye'nin mobil uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör

Binance Türkiye'ye Cardano (ADA) eklendi

Binance Türkiye'nin mobil uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör

Binance TR’ye bugün yeni bir coin daha eklendi. Türk Lirası ile Cardano (ADA) alım satımı yapabilirsiniz. Türk lirası ile yapılan maker işlemlerde sıfır komisyon kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. ADA/TRY işlemleri de bu kampanyaya dahil edildi.

Binance TR: BTC | SHIB | DOGE Binance TR: BTC | SHIB | DOGE Binance TR: BTC | SHIB | DOGE Binance TR: BTC | SHIB | DOGE Finance Ücretsiz 131,4 MB

Binance TR: BTC & SHIB & DOGE Binance TR: BTC & SHIB & DOGE Binance TR: BTC & SHIB & DOGE Binance TR: BTC & SHIB & DOGE Binance TR Finans Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31160 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Binance, binance tr ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim