Havacılık Haberleri

Kategori
Son dakika havacılık haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), havacılık hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
5 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
18 VİDEO 675 HABER 33 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 3 İÇERİK

Havacılık Son Dakika Haberleri

Güncel Havacılık Haberlerini Takip Edin 📰

En yeni Havacılık Haberleri de dahil olmak üzere, Havacılık ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri içerisinde bulunduğunuz 34 sayfalı bu kategoriden takip edebilirsiniz.

DonanımHaber'in alanında uzman editörleri, Havacılık dünyasında yaşanan son gelişmeleri aktarmak için haftada ortalama 4 içerik oluşturmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar ise bu kategoriyle ilişkilendirilmiş 18 video, 33 galeri ve 624 adet Havacılık haber içeriği bulunmaktadır.

Havacılık İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Havacılık Haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Siz de 2024'teki son dakika Havacılık Haberlerini kaçırmamak için bu kategoriye abone olarak, hem e-posta ile hem de forum ve mobil uygulamamız üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Anlık Havacılık Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Havacılık Haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri anbean bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Havacılık Haberlerini okuduktan sonra, Savunma Sanayi Haberleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Son Dakika Havacılık Haberleri DonanımHaber'de ✈

Son Dakika Havacılık Haberleri 2024

"Havacılık haberlerinde neler var?" diye merak edenler için son dakika havacılık haberleri burada! Siz de DonanımHaber havacılık kategorisini takip ederek, havacılıkla ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • Son dakika sivil havacılık haberleri
  • Uçuş haberleri
  • Havacılık sektörüne ilişkin son bilgiler
  • İlginç havacılık haberleri
  • Askeri havacılık ile ilgili haberler

Havacılık Tarihi ✈

Havacılık tarihi, insanlığın ilk günlerindeki ilkel uçuş denemeleri ve 17 Aralık 1903'te Wright Kardeşlerin ilk havadan ağır motorlu uçuşu yapması da dahil olmak üzere insanlı uçuşun gelişiminin tamamıdır.

İnsanın, kuşları gözlemlemeye başladığı ilk günlerden beri varolan uçma tutkusunun en erken öykülerinden biri Yunan Mitolojisindeki anlatımıyla Daedalus ve oğlu İkarus'un efsanesidir. Diğer Hint, Çin ve Orta Çağ efsaneleri de vardır. Bu efsaneye göre Kral Minos, baba Daedalus ve oğlunu Girit Adasına hapseder. Hapis hayatından sıkılan Daedalus'un aklına kaz tüylerinden kanatlar yapıp bunları kullanarak adadan kaçmak gelir. İşte böylece bilinen en eski efsanevi insanlı uçuşu gerçekleştirmiş olurlar. Kısacası, ilkel havacılık diye adlandırabileceğimiz bu dönemde insanlar, kuşları taklit etmekten öteye gidemediler, ancak daha sonra balon, zeplin, planör ve en sonunda da uçak gibi değişik tipteki hava taşıtlarını da bulmaktan geri kalmadılar.

Hava aracı tasarımcıları, araçlarının daha hızlı olması, daha uzağa, daha yükseğe gidebilmesi ve daha kolay kontrol edilebilir olması için çok uğraştılar.

Havacılık ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayınız

HAVA SOJ

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim