Anlık Bildirim

Kingston Technology 30. yılını kutluyor

Bellek depolama ürünleri ve teknoloji çözümleri alanında öne çıkan markalardan Kingston kuruluşunun 30. yılını kutluyor. Kingston 1987'de faaliyetlerine başlamıştı.
1987’de faaliyetlerine başladığında sadece tek bir ürün üreten Kingston, DRAM ve Flash ürünleri için yonga plakalarının işlenmesinden son ürüne kadar üretim döngüsünü mümkün olduğunca kontrolünde tutarak, istikrarlı ve stratejik bir şekilde gelişti. Bunu da, büyüyerek, stratejik yatırımlara, ortaklıklara imza atarak ve sektörün ihtiyaçlarına mümkün olduğunca hızlı uyum sağlayarak başardı.
Ekim 1987’de kurulan ve Dünyanın en büyük üçüncü parti bellek üreticisi olan Kingston Technology, yarı iletken işinde olmayan üreticiler arasında en büyük DRAM modülü sağlayıcısı ve lider bir Flash bellek ürünü üreticisi olmaya devam ediyor. Özellikle SSD konusunda öne çıkan şirket, halihazırdaki sistemlerini yükseltmek isteyen tüketiciler kadar şirketler için de öncelikli bir tercih haline geldi.
SSD’leri istemci bilgisayarlar ve veri merkezleri için sabit sürücülerin geleceği olarak gören şirket, 2009 yılında SSD ürünleri sunmaya başladı. Şirketin ürün portföyü son yıllarda oyunculara hitap eden HyperX markası aracılığıyla genişleyerek, kulaklıklar, klavyeler, mouse’lar ve mouse pad’ler gibi ürünler de içermeye başladı.
Bugün tüm markaları ve ürün kategorileri aracılığıyla 2000’den fazla yüksek kaliteli teknoloji çözümü sunan ve 120’nin üzerinde ülkeye satış yapan Kingston, dünya çapında kabul gören bir marka olarak tanınıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim