Anlık Bildirim
 
Tayvanlı hafıza ürünleri üreticisi ADATA geçtiğimiz günlerde SSD ürün gamına yeni modeller ekledi. Endüstriyel segmentte olması sebebiyle ekstra bazı özelliklerle gelen çözümler 32 GB ile 512 GB arasında değişen kapasite seçeneğine sahip.
ISSS314 olarak adlandırılan SSD’ler 2.5’’ form faktöründe ve 3D MLC NAND yongalarından gücünü alıyor. SATA 3.0 arayüzü üzerinden iletişimin sağlandığı depolama çözümlerinin sıralı okuma ve yazma değerleri ise 560/520 MB şeklinde. -40C’den 85C’ye kadar oldukça geniş bir aralıkta çalışabilen modeller bu esnada 2.5 watt’lık bir güç tüketimi sergiliyor.

Kullanım alanları

 
Bununla birlikte ISSS314 serisi, S.M.A.R.T, Wear Leveling, NCQ, ve Windows TRIM gibi standartlaşmış özelliklerin yanı sıra donanımsal güç dedektörü ve Flash yonga koruyucu gibi detaylara da sahip. Son olarak endüstriyel işlemlerde, gömülü sistemlerde, sağlık ve savunma alanlarında kullanılması beklenen çözümlerin fiyat etiketine dair herhangi bir bilgi mevcut değil. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim