Anlık Bildirim

Microsoft’tan Sea of Thieves aksesuarları

20 Mart tarihinde Xbox One ve Windows 10 işletim sistemi için piyasaya sürülecek Sea Thieves oyununa yönelik olarak tematik tanıtım çalışmaları da başlamış durumda.

Mart ayında piyasaya sürülecek olan Sea Thieves oyunu için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Microsoft tematik tanıtımlar yapmaya başladı. İlk etapta Xbox One için hoş bir aksesuar paketi geliyor.

Oyun teması işlenmiş

Designed for Xbox Sea of Thieves adıyla piyasaya sürülecek olan paket içerisinde HDD sürücüsü, kontrolcü, kontrolcü şarj standı ve normal stand yer alıyor. Paket tamamen veya tek tek de satın alınabilecek.

Seagate Special Edition Sea of Thieves 2TB Game Drive sürücüsü USB 3.0 bağlantısı ile geliyor. Kutu içerisinde bir aylık Xbox Game Pass ve mücevher kaplı bir oyun içi silah da hediye edilecek. Sürücünün fiyatı 90$.

Sea of Thieves Limited Edition kablosuz kontrolcüsünde oyunun logoları lazer ile işlenmiş. Kutu içerisinden Ferryman oyun içi kostüm hediyesi çıkıyor. Fiyatı ise 75$.

Special Edition Sea of Thieves Xbox One Controller Stand V2.0 adındaki işlemeli normal stand 15$ fiyat etiketine sahip. Şarj standı ise uzun bir kablo ile geliyor ve fiyatı ise 50$. Tüm ürünler bu haftadan itibaren yavaş yavaş satışa çıkıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim