Anlık Bildirim
 
Yönetim merkezi Kaliforniya’da bulunan depolama ürünleri devi dün itibariyle sonlanan Flash Memory Summit 2017’de veri merkezlerine hitap eden yeni SSD’sini tanıttı. Ayrıca 2 SSD çözümünü de duyuran firma piyasaya hakim olmak istiyor.

64 TB kapasiteli sürücüden başlayacak olursak: Depolama birimi aslında birden çok M.2 SSD’den oluşuyor. Seagate’in prototipini sergilediği AIC çözümü içerisinde RAID konfigürasyonunda çalışan 8 adet M.2 SSD’yi barındırıyor ki bu sayede aktarılanlara göre 13 GB/s gibi oldukça yüksek bir okuma hızına ulaşabiliyor. Çözümün veri merkezleri gibi büyük verilerler çalışılan alanlarda kullanılması bekleniyor.

Nytro 5000

Öte yandan firma 2 yeni katı hal sürücüsünü daha tanıttı. Nytro 5000 olarak adlandırılan NVMe arayüzünü kullanan SSD 2 TB kapasite sunarken düşük güç tüketimi ile de tercih sebebi olabilir. Watt başına 67 000 IOPS değeri sunan çözüm böylece bir önceki nesil olan Nytro XM1440’ün iki katını sunmuş oluyor. Depolama biriminin veri madenciliği ve çevrimiçi işlemlerin işlenmesinde kullanılması bekleniyor.

Nytro 3000

Nytro 3000 SAS SSD’leri ise selefi 1200.2 SAS çözümüne göre kapasiteyi 4 katına çıkarırken aynı zamanda daha yüksek performans vadediyor. 15 TB kapasiteli sunucu sınıfı depolama birimleri sahip olduğu dual-port 12 Gb/s SAS arayüzü üzerinden 2.200 MB/s sıralı okuma hızına ulaşabiliyor. Son olarak yeni depolama çözümlerinin bu yılın sonuna doğru raflardaki yerini alacağı aktarılırken fiyatlarına dair bir detay paylaşılmamış.
Seagate 64 TB kapasiteli SSD’sini tanıttı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5277 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ssd, seagate ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim