Anlık Bildirim

Toshiba'dan oyuncular ve profesyoneller için 8TB'lık sabit disk

Japon teknoloji devi Toshiba, yüksek performanslı sabit disk ailesinin kapasitesini 8TB'a çıkardı. X300 serisinin yeni üyesi 7.200 RPM dönüş hızı ve 128MB arabelleğe sahip.
Mekanik sabit diskler günümüzde moda olmayabilir ancak yine de hatırı sayılı bir kitle tarafından tercih edildikleri bir gerçek. Özellikle oyuncular ve profesyonellerin lokal olarak çok fazla miktarda oyun, fotoğraf ve video dosyası depolamaları gerekebilir. Neyse ki üreticiler bu ihtiyaçlar için hala uygun fiyatlı ve geniş kapasiteli 3.5 inçlik sürücüler üretiyorlar.
Toshiba, mevcut "X300" dahili masaüstü SATA HDD serisini yeni bir 8TB kapasiteli sabit diskle güncelledi. Bu seri depolama alanı gereksinimleri olan PC oyun severler, grafik tasarımcıları ve diğer kullanıcılar için tasarlanmış durumda. Toshiba'nın 8 TB'lık mekanik sürücüsü 7.200 RPM dönüş hızına, 128MB arabelleğe ve SATA 6.0 Gbit/sn arabirimine sahip. Ayrıca iki yıllık garantisi var.
Diğer özellikleri arasında, çift aşamalı aktüatörler, rampa yükleme teknolojisi ve NCQ desteği bulunuyor. X300 serisinde 6TB, 5TB ve 4TB kapasiteleri diskler de mevcut. 8TB kapasiteli X300 HDD modelini satın almanız için 270 doları (yaklaşık 945 TL) gözden çıkarmak gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim