Anlık Bildirim

WD My Book Duo şimdi 20TB kapasite sunuyor

Masa üstünde yüksek depolama kapasitesi arayan tüketiciler için Western Digital'in çift sürücülü My Book Duo ürünü yenilendi. Ürün artık 20TB kapasite seçeneği de sunuyor.

Western Digital’in hem son kullanıcılara hem de profesyonellere yönelik olarak geliştirdiği WD My Book Duo adındaki depolama ürünü kapasitesini arttırıyor. Ürün artık 20TB kapasite seçeneği de sunmaya başladı.

En yüksek kapasite

Adından da anlaşılacağı üzere WD My Book Duo modeli çift sürücülü bir yapıya sahip. Böylece tek sürücülü ürünlerin kapasite sınırlamasını aşmış oluyor. Ayrıca kompakt tasarım ile de oturma odanızda çok fazla yer kaplamıyor.

İki adet WD Red hard disk modeli barındıran My Book Duo, RAID optimizasyonu ile 360MB/s okuma hızlarına ulaşabiliyor. USB 3.0 ve USB 3.0 Tip-C bağlantıları ile ürüne harici bellekler ve cihazlar da takılabiliyor.

256-bit donanım tabanlı şifrelemeyi destekleyen WD Security yazılımının entegre olduğu üründe 20TB, 16TB, 12TB, 8TB, 6TB ve 4TB kapasite seçenekleri sunuluyor. 3 yıl garanti sunan modelde 20TB için 800$, 16TB için 600$, 12TB için 420$, 8TB için 330$, 6TB için 290$ ve 4TB için 260$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim