Anlık Bildirim

HIS netbook pazarına giriyor, ilk modeli göründü

HIS netbook pazarına giriyor, ilk modeli göründü

Sadece AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan ve ICEQ serisi yüksek performans odaklı modelleriyle popüler olmayı başaran HIS, netbook pazarına giriş yapıyor. Ulaşılan satış rakamlarıyla 2008'in öne çıkan donanımları olarak değerlendirilen netbooklar yani maliyet odaklı ve kompakt boyutlu dizüstü bilgisayarlara olan ilginin artması ve pazarın büyümesi pek çok firmanın dikkatinden kaçmıyor.

Ekran kartı üreticisi HIS de hazırladığı yeni modelini Hindistan pazarında gösterdi. Intel'in Atom platformunu kullanan ve 1,024 x 600 çözünürlüğünü destekleyen 10.2" LED backlit ekrana sahip olan ultra-taşınabilir bilgisayarın sistem belleği ise 1GB olarak belirlenmiş. 2.5" SATA disk ile donatıldığı belirtilen sistemde ayrıca WiFi, çok formatlı kart okuyucusu, 3x USB 2.0 portu ve 0.3MP çözünürlüklü kamera bulunuyor.

Windows XP Home işletim sistemiyle gelen netbook modelinin 1.3MP kamera, 4 hücreli pil ve HSDPA/WCDMA gibi detaylara sahip olan yeni bir varyasyonu da kullanıma sunulacak. HIS'in yeni bilgisayarı için yurt dışında bahsi geçen etiket fiyatı 400$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim